Adres:                   Snijdersstraat 129 (8223 AA) Lelystad

E-mailadres:                     info@advocatenkantoorbisram.nl

Website:                            www.advocatenkantoorbisram.nl

Telefoonnummer:            0320 - 74 89 02

Mobiele nummer:           06 - 86 46 12 06

KvK-nummer:                   73509248

Rekeningnummer:           NL32RABO0336200412*

* Het kantoor ontvangt geen derdengelden in de zin van de Verordening op de advocatuur en is dan ook vrijgesteld van de verplichting een stichting derdengelden ter beschikking te hebben. Wordt het kantoor onverhoopt toch met derdengelden geconfronteerd, dan zorgt het kantoor ervoor dat de gelden hetzij conform artikel 6.19, eerste lid van de Verordening op de advocatuur, direct naar de rechthebbende worden overgemaakt, hetzij dat het kantoor zich alsnog zal aansluiten bij een stichting derdengelden (en de gelden via deze stichting laten lopen). Alle regels omtrent derdengelden zijn dan van toepassing. Onder geen enkele omstandigheid ontvangen het kantoor derdengelden op de kantoorrekening.

Het kantoor is gevestigd in het winkelcentrum 'Lelycenter', boven de 'Action' en is toegankelijk via de trappen naar Partycenter 'Arabica'. Voor mensen met een kinderwagen/minder validen is er een rolstoelvriendelijke ingang aan de zijde van het gebouw het 'Smedingshuis' van Rijkswaterstaat.
 
Parkeergelegenheid bevindt zich op loopafstand van het kantoor en is kosteloos op het parkeerterrein tegenover het 'Smedingshuis'.