"Een moderne en vooral kundige advocaat die de belangen van haar cliënt in geen geval uit het oog verliest!"

Mevr. D.O. uit Almere

 

"Prima advocaat, doorzetter en laat zich beslist niet de kaas van het brood eten. Top geholpen"

Mevr. E.H. uit Lelystad

 

"Hele fijne advocaat. Goede en prettige communicatie. Altijd binnen een paar uur antwoord. Sterk in de zittingen. Zeer aan te raden."

Mevr. M.E. uit Lelystad

 

 

Gedurende mijn studie ben ik werkzaam geweest in de advocatuur als stagiaire, secretaresse en juridisch medewerkster. In 2015 werd ik beëdigd als advocaat en op 1 januari 2019 heb ik mijn eigen praktijk opgericht in het eerste winkelcentrum van Lelystad; 'Winkelcentrum 't Lelycentre'.

Ik richt mij uitsluitend op het rechtsgebied personen- en familierecht in de breedste zin van het woord en ben daardoor verplicht om jaarlijks specialisatiecursussen te volgen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat mijn kennis up-to-date is. 

De werkwijze van mijn kantoor kenmerkt zich onder meer door transparantie, wederzijds vertrouwen, openheid van zaken, directheid en een voorspoedige afwikkeling van zaken. Tijdens het eerste gesprek op kantoor, bespreek ik met u de mogelijkheden om het geschil in der minne te schikken en als dat niet (meer) mogelijk is, bespreek ik met u de mogelijke (vervolg)stappen.

Tijdens de behandeling van uw dossier wordt u uiteraard te allen tijde geïnformeerd over de stand van zaken in uw dossier, ook als er enige tijd geen ontwikkelingen zijn. U kunt te allen tijde telefonisch, via de e-mail of via WhatsApp, terecht met uw vragen. Bij mij staat de persoon centraal, ongeacht of u in aanmerking komt voor pro-deo rechtsbijstand of u een betalende klant bent. 

 

Tot ziens, bij Advocatenkantoor Bisram